Перейти до вмісту
Головна Сторінка » Вінницький Терцентр продовжує надавати соціальні послуги у звичайному режимі

Вінницький Терцентр продовжує надавати соціальні послуги у звичайному режимі

Працівники Терцентру надають допомогу в отриманні довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, в зміні адреси отримання пенсії, наданні соціальних послуг громадянам похилого віку та особам з інвалідністю, які через воєнні дії покинули свої домівки та знайшли прихисток у Вінниці.

Директорка Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Вінниці Галина Бачинська кажє, що для отримання соціальної послуги догляду вдома необхідно подати заяву про надання соціальних послуг до департаменту соціальної політики міської ради або безпосередньо до Територіального центру.

Вінничани та внутрішньо переміщені люди похилого віку або люди з інвалідністю, які залишились без піклування рідних, можуть зателефонувати до Територіального центру задля отримання допомоги в доставці необхідних продуктів харчування та медикаментів.

Щоб отримати більш детальну інформацію, звертайтесь до Територіального центру соціального обслуговування за номерами: (0432) 67-05-97, 67-05-64 та (+380) 93-705-61-91.

Джерело: https://www.vmr.gov.ua/vinnytskyi-tertsentr-prodovzhuie-nadavaty-sotsialni-posluhy-u-zvychainomu-rezhymi