Перейти до вмісту
Головна Сторінка » Департамент соціальної політики надає біженцям набори допомоги

Департамент соціальної політики надає біженцям набори допомоги

Вінниця продовжує піклуватись про тих, хто вимушено покинув свої домівки та знайшов прихисток у Вінницькій територіальній громаді. На базі департаменту соціальної політики міської ради працює Вінницький міський центр надання гуманітарної допомоги переміщеним та евакуйованим особам.

У цьому Центрі переміщеним та евакуйованим особам видають пакунки першої необхідності з продуктами харчування, предметами особистої гігієни та речами. Для отримання набору потрібно отримати довідку про внутрішньо переміщену особу в Прозорому офісі. Далі – зателефонувати в Центр надання гуманітарної допомоги.

З понеділка по п’ ятницю з 11:00-16:00 працівники Центру формують набори першої необхідності. Директор департаменту соціальної політики Вінницької міської ради Валентина Войткова розповіла про те, що за весь період роботи Центру звернулось більше 600 людей, які були забезпечені необхідними наборами.

Довідка:

Для отримання гуманітарної допомоги особам, які зареєстровані у м. Вінниці як переміщені особи з територій України де ведуться бойові дії необхідно зателефонувати за номером:

(097)-083-59-98

(093)-705-61-91

Джерело: https://vmr.gov.ua/departament-sotsialnoi-polityky-nadaie-bizhentsiam-nabory-dopomohy