Перейти до вмісту
Головна Сторінка » 27.06.2024 | МУР у Вінниці! Зустріч зі школярами та студентами

27.06.2024 | МУР у Вінниці! Зустріч зі школярами та студентами


Вінницький обласний молодіжний центр “Квадрат” запрошує школярів та студентів 27 червня на зустріч з МУР. Та пропонує ближче познайомитись з творчістю унікального українського культурного проєкту МУР у форматі “Питання – відповідь”. Олександр Хоменко – співзасновник цього культурного феномену особисто відповість на всі питання. Для участі потрібна реєстрація. Детальніше дивіться на фейсбук сторінці Квадрата.

Зустріч запланована о 14:00 – зі школярами (https://forms.gle/iJEWFj24Rph4YAtg9) та о 17:00 – зі студентами (https://forms.gle/6X8hgDQsjAbeZYdL7)


Мюзикл «Ти [Романтика]» у Вінниці

20 травня у театрі ім. М. К. Садовського відбулася прем’єра мюзиклу «Ти [Романтика]» проєкту МУР про митців Розстріляного відродження. Дивіться наш фотовідео репортаж з прем’єри мюзиклу.

Нагадаємо, 29 лютого цього року вийшов однойменний альбом.  До нього увійшли 17 пов’язаних між собою композицій, які “переходять одна в одну і дають можливість слухачу “на власні вуха” стати свідком історичних подій”, — розповідають МУР. У записі альбому взяли участь Сергій Жадан, гурт “Хейтспіч”, Женя Янович, гурт NAZVA, Олена Кравець, Женя Дубовик та Сергій Мартинюк.

Він дуже швидко завірусився. Відгуки — від захоплення до критики. Але що б не казали про мюзикл у мережі, квитки на виставу «Ти (Романтика)» в Жовтневому палаці розкупили за 15 годин після відкриття продажів.  У Львівській опері – за добу.

Зараз проєкт проводить тур українськими містами, і місць на ще один показ у Вінниці 28 червня теж вже немає. Але нещодавно відкрився продаж на 22 вересня, тому шукайте квитки тут

Поділитися цим:
Позначки: