Перейти до вмісту
Головна Сторінка » У Вінниці відзначили День українського віночка, відсвяткували  річницю  бренду “byVi” та провели ярмарок молодіжного активізму

У Вінниці відзначили День українського віночка, відсвяткували  річницю  бренду “byVi” та провели ярмарок молодіжного активізму


На заході була презентація ексклюзивних віночків та одягу від Валентини Погребняк, виставка-ярмарок майстрів, які працюють під брендом «byVi», а також майстер-класи з плетіння вінків, нетипових технік малювання і розпису одягу в техніці батик. А на локаціях громадських організацій та підрозділів муніципалітету учасники ярмарки змогли дізнатися, як долучитися до розвитку молодіжного активізму в Вінниці.

Майстер-класи, виставка прикрас та вінків, тематична фотозона, концерт, нагородження переможців конкурсу коміксів та багато іншого. Так у Вінниці 21 червня відзначили День українського віночка.

Це неофіційний захід, який у Місті ідей започатковують з нагоди річниці створення Офісом туризму Вінниці першого міського бренду, що об’єднує локальних майстрів та виробників – платформи «byVi». Роблять це з метою популяризації української культури та за ініціативи ГО «Народна територія щастя».

У п’ятницю на майдані «Водограй» Центрального парку ім. М. Леонтовича розгорнулося одразу кілька локацій, а для відвідувачів у цей день виступили міський естрадно-духовий оркестр «ВінБенд», популярний виконавець Max Triss і гурт SunShine.

Крім того, на локаціях учасники ярмарки змогли дізнатися, як долучитися до розвитку молодіжного активізму в Вінниці.

Як розповіла голова Вінницької молодіжної ради Марія Маєвська, такі інтерактиви проводять у місті завдяки партнерам: відділу молодіжної політики ВМР, Вінницькій молодіжній раді та Офісу туризму Вінниці у межах програми UPSHIFT, яку у Вінницькій області реалізує ГО «ВільноОсвіта» за підтримки ЮНІСЕФ та уряду Бельгії.

Окрім Вінницької молодіжної ради на заході були локації відділу молодіжної політики ВМР,  центру підліткових клубів “VinSmart”, дебатного клубу та  громадської спілки “Українська Студентська Ліга”.

Поділитися цим:
Позначки: