Перейти до вмісту
Головна Сторінка » 6.07.2024 | “Романтичний джаз в саду” і Kyiv Jazz Quintet у PIROGOV SKY

6.07.2024 | “Романтичний джаз в саду” і Kyiv Jazz Quintet у PIROGOV SKY


6 липня о 18.00 у PIROGOV SKY Вінницю чекає концерт “Романтичний джаз в саду” у виконанні одних з найкращих джазменів України — Kyiv Jazz Quintet!

Будемо насолоджуватися культовими хітами з репертуарів Френка Сінатри, Нета Кінґ Коула, Тонні Беннета, Луї Армстронга, Елли Фіцджеральд: «Fly Me to the Moon», «All of Me», «L.O.V.E.», «The Shadow of Your Smile», «When You’re Smiling», «Unforgettable», «I’ve got you under my skin», «Lady is a tram» та іншими піснями золотої епохи джазу.

“6 липня у PIROGOV SKY навіть повітря вібруватиме від нестримної енергії джазу! Кожен глядач відчує флюїди кохання і буде вражений віртуозною грою знаменитих джазменів. Гарантуємо всім неповторні враження!” —  запрошують організатори. — “Цей вечір буде сповнений магії музики, кохання та найяскравіших емоцій!”

Квитки на концерт (від 350 грн) купуйте за цим посиланням.

Про Kyiv Jazz Quintet

Хіти з репертуарів Френка Сінатри, Нета Кінґ Коула, Тонні Беннета, Луї Армстронга, Елли Фіцджеральд та інших легенд джазу заспіває неперевершений Павло Пігура — володар унікального тембру, знаменитий співак та фіналіст шоу «Х-фактор 7», а нині — ще й соліст Заслуженого Академічного Ансамблю пісні і танцю Збройних Сил України.

Довершенням вечора стане віртуозна гра видатного джазового саксофоніста Дмитра “Бобіна” Александрова, талановитого піаніста Родіона Іванова, майстерного контрабасиста Сергія Клюєнка та надзвичайного барабанщика Олександра Лебеденка.

Про PIROGOV SKY

На території музею-садиби Миколи Пирогова протягом всього літа щотижня проходитимуть концерти й вистави, творчі вечори, майстер-класи та екскурсії, які наповнять позитивом та світлими емоціями вінничан та гостей міста.

Відкриття території у день концерту — з 17.30.

У PIROGOV SKY вас також чекають цікаві фотозони, фудкорт та затишна відпочинкова лаунж-зона. У разі дощу, нагадують організатори: беріть дощовики й парасольки та приходьте на концерт. Він відбудеться за будь-якої погоди!

Як і під час всіх інших подій літа-2024 у PIROGOV SKY, на концерті пройде благодійний аукціон та збір коштів на придбання FPV дронів для бригади «Червона Калина».

Всі, хто мають змогу і бажають донатити не лише під час концертів, можуть підтримати захисників за посиланням на банку.

Фото та відео з відкриття сезону open air’ів у PIROGOV SKY дивиться у нашому репортажі.

Поділитися цим: