Перейти до вмісту
Головна Сторінка » 03.08.24 | “Піккардійська Терція” у Вінниці з концертом “Найкращі хіти для Вас!”

03.08.24 | “Піккардійська Терція” у Вінниці з концертом “Найкращі хіти для Вас!”


3 серпня о 18.00 у PIROGOV SKY “Піккардійська Терція” запрошує всіх вінничан і гостей міста на великий літній концерт “Найкращі хіти для Вас”!

Хто хоч раз був на їхніх концертах, знає: «Піккардійську Терцію» можна слухати вічно!

Їхні голоси здатні замінити найрідкісніші інструменти, а кожний виступ — це завжди неймовірна феєрія емоцій!

Просто неба у музеї-садибі Пирогова почуємо всі улюблені пісні, які легендарна вокальна формація створила за 30 років на сцені: «Старенький трамвай», «Сад ангельських пісень», «Пустельник», «Жовті стрічки», «Сядеш у поїзд», «Капелюх», «Гей, соколи», «Йде українське військо» та багато інших.

— Дорога нашому серцю Вінниця та вінничани, вже 3 серпня на локації PIROGOV SKY ми зустрінемося з вами на нашому сольному концерті. Буде затишно, романтично і як завжди попіккардійськи— обіцяють співаки.

Квитки на концерт (від 350 грн) за посиланням

“Піккардійська Терція” — визнані метри співу а-капела, гордість України, володарі Шевченківської премії та унікальний колектив, який обожнюють у всьому світі!

Географія виступів формації вражаюча: Польща, Німеччина, Іспанія, Італія, Франція, Австрія, Канада, США, Великобританія, Бельгія, Швейцарія і навіть Сінгапур!

Внесок “Терції” у пісенну культуру України — безцінний: у своєму репертуарі музиканти мають понад 400 музичних творів 12-ма(!) мовами та 15 різножанрових альбомів.

На хітах «піккардійців» «Старенький трамвай», «Пустельник», «Берег ріки», «Нехай», «Сад ангельських пісень» виросло не одне покоління українців!

Кожна пісня у їхньому виконанні сповнена неймовірно потужної енергетики та завжди вражає музичною й вокальною досконалістю.

А головне — їхня музика — та, яка по-справжньому творить світ любові, добра та краси.

Зараз “Піккардійська Терція активно виступає із благодійними концертами та збирає кошти для наших захисників. Вінницький концерт не стане винятком.

Зокрема, як і під час всіх інших подій літа-2024 у PIROGOV SKY, на концерті пройде благодійний аукціон та збір коштів для бригади «Червона калина».

— Зараз частина гонорару із наших концертів йде на допомогу армії. У нас багато знайомих, які зараз на фронті і перш за все ми допомагаємо їм тими речами, що потрібні, — розповідає художній керівник “Піккардійської Терції” Володимир Якимець. — Ми без сумніву беремо участь у всіх концертах на підтримку ЗСУ. Матеріально чи духовно завжди готові взяти участь. Віримо у перемогу, донатимо на ЗСУ і підтримуємо українську армію! Пам’ятаймо — найтемніша ніч саме перед світанком!

Поділитися цим: