Перейти до вмісту
Головна Сторінка » “Вінницькі історії”: у Вінниці влаштували  пізнавальний квест для молоді. (фото)

“Вінницькі історії”: у Вінниці влаштували  пізнавальний квест для молоді. (фото)


В четвер 29 серпня, біля сцени у Центральному парку ім. Леонтовича зібралось кілька десятків молодих людей, переважно школярів та студентів, щоб взяти участь у квесті “Вінницькі історії”.

Молодь заздалегідь розбилася на команди по 6-8 осіб. Отримав мапу, кожна з команд вирушала до певної локації, наприклад — пам’ятнику Магдебурзькому праву чи арки біля входу у парк. На місці, команда мала відповісти на питання в чат-боті, пов’язані з історією Вінниці чи зробити фото, щоб отримати наступне завдання.

“Був квіз, по всьому центру міста, де можна було побігати по цікавих історичних пам’ятках Вінниці”, — ділиться враженнями один з учасників квесту Валентин, — “Було цікаво дізнатися про пам’ятки Вінниці та познайомитися та попрацювати з активною молоддю”

По закінченню квесту, кожній команді подарували настільну гру “Таємнича Вінниця”, а серед учасників квесту розіграли приємні призи – брендовані шопери, футболки та настільну гру.

“Захід відвідали понад 40 учасників, серед яких були вінничани, ВПО, студенти, які приїхали навчатися у Вінницю, — розповідає, одна з організаторок квесту Вікторія Хлібович — Квест «Вінницькі історії» створювався з метою соціальної взаємодії жителів міста. Учасники дізналися цікаві факти про визначні місця Вінниці.”

Організаторами була команда “A priori”, яка організувала проєкт “Молодь+”, створений в межах програми UPSHIFT, яку у Вінницькій області реалізує громадська організація ВільнОсвіта, за підтримки ЮНІСЕФ та уряду Бельгії.

Поділитися цим: